Inspiratie

Inspiratie voor je actie

Nog geen idee wat voor actie je gaat doen? Op deze pagina vind je inspiratie.

Zoek je tips om van je actie een succes te maken? Ga dan naar onze Tips voor een succesvolle actie. Ook zijn er verschillende downloads om je actie te ondersteunen.

Blijf zo lang mogelijk wakker

Blijf jij ook op 1 juni wakker tijdens de Nacht van het Kind? Laat je dan sponsoren per uur dat je wakker blijft. Het is tenslotte een hele prestatie om een hele nacht wakker te blijven!Culinaire avond

Maak jouw actie eenvoudig én lekker! Nodig je vrienden uit en kook de sterren van de hemel voor hen tijdens een gezellig diner. In ruil voor jouw culinaire hoogstandje mogen zij een mooie donatie op jouw actiepagina voor de Nacht van het Kind achterlaten!

Tover de school om tot hotel

Hoe gaaf is het voor de leerlingen om een nacht op school te slapen? Laat de kinderen een luchtbed, pyjama, knuffel en slaapzak meenemen naar school. Organiseer verschillende spellen of activiteiten voor een kleine bijdrage per kind.

Karaoke avond

Trommel iedereen op voor een hilarische karaoke avond. De beste manier om wakker te blijven! Vraag een donatie voor het zingen van een liedje. Zingt iemand vals? Doneer dan om hem of haar te laten stoppen met zingen.

Filmmarathon

Organiseer een filmavond en nodig je vrienden uit om tegen betaling te komen kijken.

Rommelmarkt

Blaas jouw spullen een tweede leven in door middel van een rommelmarkt! Haal jouw kasten leeg en verkoop ze op jouw eigen georganiseerde rommelmarkt!
TIP: Koningsdag is de perfecte gelegenheid om jouw rommelmarkt te houden.

Lege flessen inzamelen

Ga bij familie en vrienden langs om zoveel mogelijk lege flessen in te zamelen. Lever de flessen in bij een supermarkt en stort het bedrag op jouw actiepagina.De keuken in

Hou jij ook zo van bakken? Dan kun je je sponsoractie koppelen aan het bakken van taarten, cupcakes of brownies. Ga aan de slag in de keuken en maak voor familie, vrienden en iedereen die wil de lekkerste hapjes en gebakjes. Tegen sponsoring mag natuurlijk iedereen ze proeven!

Sponsorloop

Organiseer een leuke sponsorloop. Ga met je school, vriendenkring of wijk hardlopen en laat je sponsoren. Lekker buiten, goed voor de conditie én je steunt het goede doel!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen