JOUW ACTIE TELT

Zet je in voor kinderen in nood
Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker. Vanwege hun handicap, omdat het thuis niet veilig is, omdat ze ernstig ziek zijn of omdat ze niet naar school kunnen. KiKa, Edukans, Lilliane Fonds en Het Vergeten Kind organiseren daarom op 1 juni de Nacht van het Kind. Kom ook in actie! Samen halen we zoveel mogelijk geld op voor kinderen in nood. Meedoen is heel eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

Start een actie die bij jou past!

Ga jij koekjes bakken, hardlopen of toch iets anders?

Start je actie alleen of met anderen

Actie met je school, vereniging, bedrijf of particulier?

Elke euro die jij ophaalt telt!

of je nu 5 euro of 500 euro ophaalt!

Stap 1
Maak een account aan

Stap 2
Met wie start je een actie?

School, vereniging, bedrijf of particulier?

Stap 3
Maak je actie aan

Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind zetten zich elke dag in voor kinderen en hun problemen. Om één keer per jaar iets extra’s te doen voor al die kinderen die wereldwijd wakker liggen om hun problemen, hebben we onze krachten gebundeld, onze dekbedden verstopt en onze wekkers gezet. Want met zijn vieren organiseren we op 1 juni de Nacht van het Kind. Een uniek evenement en een unieke samenwerking. We blijven wakker en we halen geld op om zoveel mogelijk kinderen gewoon kind te laten zijn. Doe jij ook mee?

Wat voor soort acties kun je doen

Ben jij een ster in bakken? Verkoop dan je koekjes voor het goede doel. Ga met vrienden een week echt die 10.000 stappen per dag doen en laat jullie voor iedere stap sponsoren. Ben je een nachtdier? Dan kun je ook wakker blijven tijdens de Nacht van het Kind en je laten sponsoren voor elk uur dat je wakker blijft. Wil je liever alleen geld ophalen? Ook hier kun je een actiepagina voor maken om vrienden en familie te vragen om te doneren.

Samen of alleen

Je kunt natuurlijk alleen in actie komen, dan ben jij de enige deelnemer op jouw actiepagina. Maar je kunt ook met vrienden, familie, collega’s in actie komen. Jullie hebben dan één actiepagina waar meerdere deelnemers bij horen. Zo kun je elkaar uitdagen: wie haalt het meeste geld op

Is er een minimaal bedrag om mee te doen?

Iedereen mag meedoen, ook als je verwacht dat je niet zoveel geld kunt ophalen. Wij zijn blij met iedere euro en wie weet verras jij jezelf nog met hoeveel je op kunt halen.

Mag de actie alleen op 1 juni

1 juni is de dag van het kind en daarom willen we juist op die dag aandacht vragen voor al die problemen waar kinderen van wakker liggen. Door heel Nederland zijn er acties waarbij mensen wakker blijven en geld ophalen, maar natuurlijk mag je ook eerder in actie komen, vandaag al!

Een actie starten

Verzin een actie, zoek een leuke foto en binnen 5 minuten heb jij jouw eigen actiepagina en ben je officieel actievoerder voor de Nacht van het Kind. Heb je nog tips nodig, kijk dan ook nog even hier

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen