Scholen

Over de Nacht van het Kind

Elke nacht liggen wereldwijd miljoenen kinderen wakker met zorgen. Omdat ze een handicap hebben, verwaarloosd worden, ernstig ziek zijn of niet naar school kunnen. Blijven jullie in aanloop naar 1 juni 2019 met ons wakker om geld op te halen, zodat zíj straks weer lekker kunnen slapen? KiKa, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind bundelen hun krachten tijdens: de Nacht van het Kind. Samen blijven we wakker en voeren we actie voor kinderen in nood!

Wat kan je doen?

Voor de Nacht van het Kind roepen we alle scholen in Nederland op in de weken voor 1 juni met hun leerlingen mee te doen. We hebben al een aantal leuke ideeën uitgewerkt. Zo kan je de school omtoveren tot hotel of een foodfestival organiseren. Na aanmelding ontvangen jullie een digitaal pakket met actievoorbeelden, een sponsorkaart en andere Nacht van het Kind actiehulpmiddelen. Uiteraard staat het je ook vrij om met de school een eigen originele actie te organiseren.

Direct een actie starten

Organiseer een sponsorloop

Houd een
Foodfestival

Tover de school
om tot een hotel

Meld je school aan

mail voor meer informatie: scholen@nachtvanhetkind.nl

mail voor meer informatie: scholen@nachtvanhetkind.nl

Geen school? Mail naar: actie@nachtvanhetkind.nl

Geen school? Mail naar: actie@nachtvanhetkind.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen