Hoe werkt het?

Leuk dat je ook meedoet!

Wat leuk dat jij in actie wilt komen voor de Nacht van het Kind. Ben je nou alleen niet zo’n nachtdier, of wil je helemaal niet wachten tot 1 juni? Dat snappen we heel goed. Daarom kun jij je actie nú al starten! Tot en met 1 juni halen we samen zoveel mogelijk geld op voor de Nacht van het Kind.

Zo kom je in actie

Je kunt de Nacht van het Kind op drie manieren steunen:

1. Haal met jouw actie geld op voorafgaand aan of tijdens de Nacht van het Kind.

2. Steun iemand die je kent of een van de vele originele acties

3. Doe een eenmalige donatie

Zo kun je ook helpen

Je kunt natuurlijk ook iedereen die je kent vertellen over dit energieke en noodzakelijke evenement. Film jezelf en zet het met #nachtvanhetkind en @nachtvanhetkind op al je op social media kanalen. Want hoe meer lawaai we met elkaar maken, hoe meer mensen in actie komen.

Wil je een bijzondere donatie doen of heb je een ander idee dat zich niet in ons formulier laat vangen? Zoek dan even contact met ons. Er is altijd iemand van ons wakker, dus we laten snel van ons horen. Kijk bij de veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar actie@nachtvanhetkind.nl.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen