Downloads

alle ingrediënten voor een succes

Hier vind je een handleiding met allerlei handige hulpmiddelen die jij kunt inzetten om van jouw actie een groot succes te maken! Denk aan kant-en-klare voorbeeldteksten, een link naar ons Facebook profielfoto-kader en andere exclusieve tips. 

Download de Handleiding

Posters de Nacht van het Kind 

We hebben vier verschillende actieposters. Geef de posters een mooie plek en laat zien dat je in actie komt voor de Nacht van het Kind. 

  • Poster - Ik kom in actie voor de Nacht van het Kind. Jij ook?
  • Poster - Ik kom in actie voor kinderen in nood. Steun mijn actie, scan deze QR code
  • Poster - Ik blijf wakker voor de Nacht van het Kind. Jij ook?
  • Poster - Ik kom in actie voor kinderen in nood. Steun mijn actie via nachtvanhetkind/
  • Poster - Wij komen in actie voor de Nacht van het Kind. Jij ook?
       Social media headers en posts

Laat op op social media ook aan iedereen zien dat je in actie komt.  Plaats de social media header op je social media kanalen.
Gebruik de posts om nóg meer donaties binnen te halen. En om je volgers te informeren over de actie. Of gebruik de afbeelding in één van je stories.
Social media headers

Social media posts

Afbeeldingen voor in je stories

Sponsortkaart scholen

Voor jouw actie kun je ook gebruik maken van een sponsorkaart. Op de kaart kunnen anderen een bedrag invullen om jou te sponsoren. Dat bedrag wordt door ons afgeschreven van het rekeningnummer.

De sponsorkaart kun je terugsturen op 2 manieren. Je mag het scannen/ foto met mobiel en mailen naar scholen@nachtvanhetkind.nl of per post sturen naar Edukans, Antwoordnummer 737, 3800 VB Amersfoort. Vergeet niet je naam + actie op de sponsorkaart te zetten!

Download de sponsorkaart

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen